Продукти:
• 400 г сварен бял боб
• 4 зелени пиперки
• 1 краставица
• 1 глава целина
• 3 с.л. оцет
• 5 с.л. зехтин
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Обелваме целината и краставицата и ги нарязваме на малки кубчета. Прибавяме ситно нарязаната пиперка и отцедения фасул.
Заливаме продуктите със смес от олиото, зехтина, черен пипер и сол на вкус. Разбъркваме внимателно, захлупваме и оставяме салатата да престои 30-40 мин в хладилник преди поднасяне.
Продукти: • 5 кг червена капия • 4 кг червени домати • 1 кг картофи • 1 кг моркови • 600 г лук • 200 г чесън • 800 мл олио • 200 г захар • 80 г сол • 1 връзка магданоз Нач...
Продукти: • 150 г брашно • 300 г кристална захар • 7 яйца • 3 жълтъка • 150 г счукани орехи • 150 г краве масло • 75 г пудра захар • 1 ванилия Начин на приготвяне: Разбив...
Продукти: • 200 г брашно • 100 мл олио • 100 мл вода • 500 г тиква • 100 г орехови ядки • 150 г захар • половин пакетче канела • 1 щипка сол Начин на приготвяне: От брашн...
Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...