Продукти:
• 1 буркан консервиран зелен фасул
• 4-5 с.л. майонеза
• 2 твърдо сварени яйца
• маслини, магданоз
• счукан чесън
• олио, оцет
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Отцеждаме фасула от маринатата и го подправяме със сол, черен пипер, счукан чесън, олио и оцет. Разбъркваме и го слагаме в голяма салатиера.
Отгоре шприцоваме майонезата и украсяваме с нарязани на кръгчета твърдо сварени яйца, маслини и магданоз.
Продукти: • 200 г мас или масло • 75 г настърган кашкавал • 10 с.л. брашно • 2 с.л. мляко • 1 щипка сол • черен пипер • малко мляко за намазване Начин на приготвяне: Замесв...
Продукти: • 2 кг брашно • мая за хляб (колкото кибритена кутийка) • 1 л прясно мляко • 3 с.л. олио • 3 с.л. захар За сиропа: • 2 ч.ч. вода • 1 и 1/2 ч.ч. захар Начин на...
Продукти: • 700-800 г овнешки или свински сърца • 2/3 пакетче краве масло • 600 г арпаджик • 1 малка глава чесън • 1 к.ч. вино • 4-5 зърна черен пипер • 1 дафинов лист • 1 с.л. бра...
Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...