Продукти:
• 3 кренвирша
• 100 г кашкавал
• 4 стръка зелен лук
• 1 краставица
• 1 стрък пресен чесън
• 1 чушка
• 3-4 с.л. зехтин
• 1-2 с.л. оцет
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме кашкавала и чушката на ивички, чесъна и лука – на ситно, а краставицата и кренвиршите - на кръгчета.
Смесваме продуктите в голяма купа, заливаме със зехтина и оцета, поръсваме с черен пипер и сол и разбъркваме.
Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...
Продукти: • 5 кг зелени домати • 1 ч. ч. оцет • 1 ч. ч. захар • 1 к. ч. сол • чесън, копър • 12 с. л. препържено олио Начин на приготвяне: Нарязваме доматите на филийки, поръ...
Продукти: • 1 ч.ч. захар • 1 к.ч. мед • 1 к.ч. смлени орехи • 1 к.ч. нарязани орехи • 300 мл вода • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.л. канела • 1 ч.л. сода бикарбонат Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 400 г добре отцедено кисело мляко • 2-3 яйца за панировката • галета • шарена сол • олио за пържене Начин на приготвяне: Отцеденото кисело мляко нарязваме на кубче...