Продукти:
• 200 г целина
• 200 г ябълки
• 5 домата
• половин задушено пиле
• 3 с.л. майонеза
• 1 ч.л. горчица
• 50 г гъби
• черен пипер, захар, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме пилешкото месо и почистените ябълки и целина на малки парченца и веднага смесваме с майонезата, горчицата, сол, черен пипер и захар.
Оставяме салатата за малко в хладилник, след което я подреждаме в салатиера и я украсяваме с резенчета домати и задушените в подсолена вода гъби.
Продукти: • 200 г брашно + 2 с.л. брашно за поръсване • 1 к.ч. вода • 100 г сирене • половин пакетче краве масло • 2 с.л. олио • 1 1/2 ч.л. оцет • 300 г спанак • 4 яйца /2 за тесто...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Начин на приготвяне: Избираме добре узрели сливи, измиваме ги и отстраняваме костилките. Заливаме ги с малко избистрена пепелива вода и слагаме да се варят, като непрекъснато бъркаме, докато не п...
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...