Продукти:
• 200 г шунка
• 200 г консервиран ананас
• 300 г грах (консервиран)
• 1 зелена салата
За соса:
• 400 мл сос тартар
• 1 с.л. соев сос
• сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Измиваме салатата, отделяме няколко листа, които слагаме в чинията, а останалите нарязваме на дребно.
Ананаса и шунката нарязваме на кубчета и разбъркваме със салатата. Добавяме граха и отново разбъркваме. Слагаме сол и черен пипер на вкус.
Изсипваме сместа върху листата от салатата. Разбъркваме соса тартар със соевия сос и заливаме салатата.
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: (за 4 порции) • 500 г гъби • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 1 с.л. брашно • 1 л месен бульон • 1 к.ч. сметана • 2 твърдо сварени яйца • 1 с.л. ситно нарязан магданоз ...
Продукти: • 1 кг брашно • 1 яйце • 3 с.л. кисело мляко • 3 с.л. олио • 1 ч.л. захар • 1 ч.л. сол • мая колкото кибритена кутия • 200 г краве масло (леко притоплено) Начин на п...
Продукти: • 3 яйца • 8 с.л. захар • 3 с.л. олио • 1/2 к. ч. вода • 1 бакпулвер • 8 с.л. брашно • 1 кутия локум • 1 шепа счукани орехови ядки Начин на приготвяне: Разбива...