Продукти:
• 200 г сирене
• 200 г шунка
• 2 малки краставици
• 1 главичка лук
• 1 скилидка чесън
• 2 с.л. оцет
• 2 с.л. олио
• 1 ч.л. горчица
• магданоз, черен пипер и сол
Начин на приготвяне:
Обелваме краставиците и ги нарязваме на малки кубчета. Шунката нарязваме също на кубчета и я смесваме с нарязаните краставици и натрошеното сирене.
Прибавяме ситно нарязаните чесън и лук и сипваме сместа в салатиера. Подправяме с горчицата, оцета и олиото, посоляваме, поръсваме с черен пипер и ситно нарязан магданоз и леко разбъркваме.
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти: • 1 кг бяло грозде от сорта “Болгар” • 1 кг захар • 1 ч.л. лимонтузу • 1 л вода Начин на приготвяне: Измиваме и оронваме зърната и ги почистваме от семената с помощта н...
Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...
Продукти: • 500 г кайма /смес/ • 150 г бекон • 2 яйца • 2 с.л. олио • 1 глава лук • 3-4 скилидки чесън • 1-2 с.л. галета • босилек • мащерка • джоджен • магданоз • черен ...