Продукти:
• 750 г свинско месо от бута
• 1 глава чесън
• 3 с.л. соев сос
• 2 с.л. олио
• 1 с.л. захар
• лют червен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме парчето месо в подсолена вода и го нарязваме на филийки. Счукваме чесъна и го смесваме със захарта, соевия сос, олиото и лют пипер на вкус.
Връщаме месото в бульона от варенето и възвираме на огъня. После го изваждаме в широка чиния за сервиране и заливаме с чесновата смес.
Продукти: • 400 г добре отцедено кисело мляко • 2-3 яйца за панировката • галета • шарена сол • олио за пържене Начин на приготвяне: Отцеденото кисело мляко нарязваме на кубче...
Продукти: • 4 котлета • 2 яйца • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. счукан сухар • 1 к.ч. олио • черен пипер • сол • 1 лимон Начин на приготвяне: Начукваме котлетите и ги натриваме с...
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти: • 500 г кайма (смес) • 1-2 глави лук • 1 яйце • 1 филия сух хляб (без кората) • 1 к.ч. прясно мляко • 1 люта чушка • кимион • бахар • черен пипер • сол • брашно за...