Продукти:
• 500 г зелен фасул
• половин връзка магданоз
• половин връзка от копър
• 3 с.л. оцет
• 3 с.л. олио
• 3 варени яйца
• сол на вкус
Начин на приготвяне:
Почистваме фасула и го сваряваме в подсолена вода. Изваждаме го, отцеждаме и подправяме с наситнените копър и магданоз.
Поливаме с оцет и олио и сипваме салатата в чиния. Около фасула подреждаме нарязаните на кубчета яйца.
Продукти: • 1 кг картофи • 700-800 г сурови червени пиперки • 5 яйца • 3 с.л. брашно • 4 с.л. олио • 4 с.л. натрошено сирене • 1 с.л. доматено пюре • 3 глави лук • 1 бучка /колко...
Продукти: • 1 кг брашно • 1 кубче мая • 7 яйца • 300 мл прясно мляко • 300 г захар • 1щипка сол • 150 г краве масло • настъргана кора от 1 лимон • 1 ванилия • 1 ч.ч. стафиди ...
Продукти: • 4 кг червени пиперки • 1 кг чорбаджийски чушки • 2 кг червени домати • 1 връзка целина • 3 глави чесън • 2 ч.ч. оцет • 2 ч.ч. олио • 1 ч.ч. захар • 3 с.л. сол На...
Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...