Продукти:
• 1 връзка репички
• 1 връзка листа от цвекло
• 1/2 ч. ч. орехови ядки
• 1/2 врьзка зелен лук
• 2 краставици
• жълтъците от 2 сварени яйца
• 1 ч.ч. сметана
• сол, магданоз, копър
Начин на приготвяне:
Запичаме ядките в гореща фурна и ги нарязваме на малки парченца. Прибавяме нарязаните на ситно репички, листа от цвекло и лук, посоляваме и разбъркваме добре.
Заливаме със сметаната, разбита със стритите жълтъци и поръсваме салатата с копър и магданоз.
Продукти: • 5 кг червени чушки • 800 г доматено пюре • 1 к.ч. олио • захар, сол Начин на приготвяне: Опичаме, обелваме и прекарваме чушките през месомелачка. Смесваме ги с домате...
Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...
Продукти: • 500 г макарони • 1 кг кайма • 3 белтъка • 300 г кашкавал • 1 к.ч. зехтин • 1 глава лук • 500 мл доматен сок • риган • черен пипер • сол За соса: • 8 с.л....
Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...