Продукти:
• 1 средно голяма маруля
• 200 г топло пушена скумрия
• 1 глава лук
• 1 чушка
• 1 глава чесън
• 1 ч.ч. майонеза
• 1 с.л. ситно нарязан копър
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме лука, чушката и марулята на тънки ивички.
Обелваме кожата на рибата, отстраняваме костите и я нарязваме на мънички кубчета. Смесваме с майонезата и счукания с малко сол чесън.
Прибавяме нарязаните зеленчуци, посоляваме на вкус и разбъркваме.
Отгоре поръсваме със ситно нарязан копър.
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...
Продукти: • 500 г тиква • 300 г сушени плодове • 2 с.л. мед Начин на приготвяне: Почистваме тиквата и я нарязваме на парченца с размерите на локум. Нареждаме парченцата в дълбока т...
Продукти: • 2 кг зелен фасул • 250 г люти чушки шипка • 100 г чорбаджийски чушки • 6 глави чесън • 3 връзки копър За маринатата: • 500 мл вода • 500 мл оцет • 1 ч.ч. олио...
Продукти: • 1 кг тиквички • 500 г домати • 2 стръка праз • 1 глава лук • 1/2 ч.ч. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол Начин на приготвяне: Нарязваме праза на с...