Продукти:
• 300 г солена риба
• 300 г кисели краставички
• 200 г моркови
• 300 г картофи
• 100 г цвекло
• 200 г майонеза
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме морковите, цвеклото и картофите, обеламе и ги нарязваме на кубчета.
Солената риба нарязваме на тънки филийки, които смесваме със сварените зеленчуци.
Нарязваме краставиците на филийки и ги добавяме към сместа. Подправяме с майонеза, сол и черен пипер. Украсяваме с магданоз.
Продукти: • 400 г готови кори • 1 кг тиква • 2 средно големи ябълки • 1 ч.ч. захар • 100 г стафиди • 100 г смлени орехови ядки • 5-6 с.л. олио • 1 ч.л. канела • г краве масло ...
Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...
Начин на приготвяне: Сваряваме 2 с. л. тъмни стафиди и 2 с. л. портокалови корички в 100 мл ром за 3 минути. Оставяме ги да киснат 20 минути в същия съд. Затопляме на котлона около 3 минути...
Продукти: • 1 пилешко бутче • 400 г печурки • 100 г сирене • 3 к.ч. брашно • 4-5 с.л. олио • черен пипер • сол на вкус Начин на приготвяне: Сваряваме бутчето, обезкостяваме...