Продукти: (за 4 порции)
• 1 опаковка картофено пюре с мляко
• 10 с.л. едро настърган кашкавал
• 5 с.л. бяло сухо вино
• 3 с.л. лимонов сок
• 3 с.л. наситнен магданоз
• 1 с.л. наситнени листа от целина
• 1 ч.л. “Вегета”
• сол
Начин на приготвяне:
Приготвяме пюрето по указанието на пакетчето и разреждаме с малко вода, за да се получи смес като за крем-супа. Оставяме да клокне и прибавяме наситнените листа от целината, а след 5 минути - виното, сока, подправките, магданоза. Поднасяме с настъргания кашкавал.
Продукти: • 1 кг картофи • 700-800 г сурови червени пиперки • 5 яйца • 3 с.л. брашно • 4 с.л. олио • 4 с.л. натрошено сирене • 1 с.л. доматено пюре • 3 глави лук • 1 бучка /колко...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Начин на приготвяне: Избираме добре узрели сливи, измиваме ги и отстраняваме костилките. Заливаме ги с малко избистрена пепелива вода и слагаме да се варят, като непрекъснато бъркаме, докато не п...
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...