Продукти:
• 2-3 патладжана
• 150 г сирене
• 4 яйца
• половин пакетче краве масло
• черен пипер
• сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме целите падладжани в подсолена вода и след това ги разрязваме по дължина на половинки. Издълбаваме вътрешността им и ги намазваме отвътре с маслото.
Смесваме издълбаната вътрешност с натрошеното сирене и яйцата, поръсваме с черен пипер и разбъркваме. Пълним патладжаните с тази смес, слагаме отгоре по люспа масло, нареждаме ги в намаслена тавичка и печем до зачервяване.
Продукти: • 60 месести червени чушки • 1 кг моркови • 1 кг целина • 1 кг карфиол • 200 захар • 250 мл оцет • 250 мл олио • 125 г сол • 20 аспирина Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 4 котлета • 2 яйца • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. счукан сухар • 1 к.ч. олио • черен пипер • сол • 1 лимон Начин на приготвяне: Начукваме котлетите и ги натриваме с...
Продукти: • 1 кг картофи • 700-800 г сурови червени пиперки • 5 яйца • 3 с.л. брашно • 4 с.л. олио • 4 с.л. натрошено сирене • 1 с.л. доматено пюре • 3 глави лук • 1 бучка /колко...
Продукти: • 4 яйца • 4 с. л. кисело мляко • 1 ч.ч. захар • 1 и 1/2 ч.ч. брашно • 1 бакпулвер • 1/2 к. ч. олио • 4 нектарини Начин на приготвяне: Смесваме яйцата, киселото м...