Продукти:
• 4 пилешки бутчета
• 200 г бекон
• 4-5 скилидки чесън
• 1 глава лук
• кашкавал
Начин на приготвяне:
Измиваме и обезкостяваме бутчетата. Запържваме бекона нарязан на кубчета, наситнения лук и чесъна.
Във всяко бутче поставяме от плънката и парче кашкавал. Навиваме на руло, намазваме с масло и редим в тавичка. Сипваме малко вода и печем ястието до готовност. Сервираме със салата по избор.
Продукти: • 1.5 кг черници • 1 кг захар • 20 г пектин • 1 ч.л. лимонтузу • 1 ванилия Начин на приготвяне: Почистваме и измиваме черниците. Сипваме ги в тенджера заедно с пектина...
Продукти: • 500 г брашно • 4 яйца • 150 г краве масло • 150 г захар • 1 ч.л. бакпулвер • 1 щипка счукан кардамон • 1 щипка счукан карамфил • настърганата кора от 1 лимон • 1 щипк...
Продукти: (за 4 порции) • 500 г гъби • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 1 с.л. брашно • 1 л месен бульон • 1 к.ч. сметана • 2 твърдо сварени яйца • 1 с.л. ситно нарязан магданоз ...
Продукти: • 800 г свинско филе • 2 с.л. олио • 45 г масло • 1 голяма глава лук • 1 1/2 ч.ч. пилешки бульон • 150 мл сухо бяло вино • 1 дафинов лист • 250 мл сметана • 20 сухи син...