Продукти:
• 700 г кисели ябълки
• 800 г свинско месо
• 1 кг картофи
• 50 г краве масло
• 1 к.л. розмарин
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Обелваме и нарязваме на парченца картофите и ябълките. Изсипваме ги в намаслена тавичка, а отгоре ги покриваме с парченца масло.
Месото нарязваме на порции, поръсваме с черен пипер, розмарин и сол и нареждаме върху картофите и ябълките в тавичка.
Печем в гореща фурна около 1 час, като доливаме по малко топла вода и обливаме месото. Сервираме ястието топло.
Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...
Продукти: • 60 месести червени чушки • 1 кг моркови • 1 кг целина • 1 кг карфиол • 200 захар • 250 мл оцет • 250 мл олио • 125 г сол • 20 аспирина Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 125 г пудра захар • 8 яйца • 250 г шоколад • 100 г брашно • 1 ч.ч. смлени бадеми • 250 мл вода За глазурата: • 125 г шоколад • 2 с.л....
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...