Продукти:
• 4 тънки филии шунка
• 1 пакетче краве масло
• 1 с.л. ситно настърган хрян
• 2-3 с.л. ситно нарязан магданоз
• сол
Начин на приготвяне:
Разбиваме размекнатото масло на пухкава пяна заедно със ситно нарязания магданоз. Прибавяме ситно настъргания хрян, посоляваме на вкус и разбъркваме.
Разпределяме сместа върху резените шунка и я разстиламе на равномерен пласт. Увиваме шунката на рула, които нарязваме на парченца с дължина 1-2 см.
Забождаме охлювчетата с клечки за зъби и ги подреждаме в широка чиния за сервиране.
Продукти: • 140 г меко масло • 100 г захар • 2 ванилии • 1 щипка сол • 1 белтък • 200 г брашно • 100 г обелени смлени бадеми • 1 с.л. захар • 2 с.л. пудра захар за овалване ...
Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...