Продукти:
• 400 г моркови
• 1 малка консерва риба тон в олио
• 1 малка стерилизирана краставичка
• 4 с.л. майонеза
• 1 с.л. прясно мляко
• лимонов сок, оцет
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме морковите на мънички кубчета и ги разбъркваме с лимонов сок, сол, черен пипер и разреден оцет.
Прехвърляме ги в салатиера, заливаме с разредената с млякото майонеза и оставяме салатата в хладилник, докато салатата се охлади добре.
Разпределяме отгоре ситно нарязаната риба, украсяваме с парченца стерилизирана краставичка и поднасяме.
Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...
Продукти: • 4 кг червени пиперки • 1 кг чорбаджийски чушки • 2 кг червени домати • 1 връзка целина • 3 глави чесън • 2 ч.ч. оцет • 2 ч.ч. олио • 1 ч.ч. захар • 3 с.л. сол На...
Продукти: (за 4 порции) • 500 г гъби • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 1 с.л. брашно • 1 л месен бульон • 1 к.ч. сметана • 2 твърдо сварени яйца • 1 с.л. ситно нарязан магданоз ...
Продукти: • 800 г картофи • 250 г гъби • 1 глава лук • 1-2 скилидки чесън • 6 яйца • 150 г сирене • 1 малка кофичка сметана • черен пипер, сол Начин на приготвяне: Обелва...