Продукти:
• 500 г черен дроб
• 2 ч.ч. прясно мляко
• 300 г краве масло
• 100 г настърган кашкавал
• сол, черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарязваме дроба на няколко парчета и го сваряваме в прясното мляко. Пасираме го с миксер.
Разбиваме на пяна омекналото на стайна температура масло, смесваме го с дроба, прибавяме кашкавала, сол и черен пипер и разбъркваме много добре. Гарнираме с маслини.
Продукти: • 1 кг спанак • 1 к.ч. ориз • 4 с.л. настърган кашкавал • 2 яйца • 4 с.л. галета • 3 с.л. брашно • 1 к.ч. олио • сол Начин на приготвяне: Нарязваме изчистения и...
Продукти: • 200 г шунка • 10 сварени гъби • 100 г краве масло • 100 г брашно • 500 мл прясно мляко • 5 яйца • 100 г настърган кашкавал • черен пипер • сол Начин на приготвян...
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...
Продукти: • 8 печени чушки от консерва • 5-6 белени домата от консерва • 5-6 яйца • 100 г настъргано или натрошено сирене • 1-2 с.л. олио • 1 връзка магданоз • черен пипер, сол ...