Продукти:
• 500 г черен дроб
• 2 ч.ч. прясно мляко
• 300 г краве масло
• 100 г настърган кашкавал
• сол, черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарязваме дроба на няколко парчета и го сваряваме в прясното мляко. Пасираме го с миксер.
Разбиваме на пяна омекналото на стайна температура масло, смесваме го с дроба, прибавяме кашкавала, сол и черен пипер и разбъркваме много добре. Гарнираме с маслини.
Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...
Продукти: • 1 пиле (около 1 кг) • 500 г брашно • 1 ч.л. сода бикарбонат • 6 глави лук • 100 г ориз • 1 връзка копър • 3 стръка чубрица • 1 с.л. червен пипер • 100 мл олио • сол...
Продукти: • 60 месести червени чушки • 1 кг моркови • 1 кг целина • 1 кг карфиол • 200 захар • 250 мл оцет • 250 мл олио • 125 г сол • 20 аспирина Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 800 г свинско филе • 2 с.л. олио • 45 г масло • 1 голяма глава лук • 1 1/2 ч.ч. пилешки бульон • 150 мл сухо бяло вино • 1 дафинов лист • 250 мл сметана • 20 сухи син...