Продукти:
• 300 г пилешки дробчета
• 150-200 г масло
• 1 ч. л. подправка “Вегета”
Начин на приготвяне:
Почистваме добре дробчетата и ги сваряваме. Изваждаме в купа и пасираме заедно с размекнатото (но не разтопено) масло и “Вегета” (на вкус). Оставяме да стегне в хладилник и после мажем на филийки.
Стават чудесни сандвичи. Може отгоре да украсим с нарязани надълго кисели краставички.
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: • 500 г брашно • 250 г локум • 1/2 кофичка кисело мляко • 60 г захар • 120 г пудра захар • 80 г свинска мас • 80 мл олио • 100 г орехови ядки • 100 г орехови ядки • 5...
Продукти: (за 1 кг месо) • 22 г сол • 5 г селитра • черен пипер • бахар • дафинов лист • чубрица Начин на приготвяне: Избираме тлъсто овче или козе месо. Отделяме костите и ...
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...