Продукти:
• 1 кг чушки
• 400 г сирене
• 500 мл прясно мляко
• 3-4 яйца
• 3 с.л. краве масло
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме чушките на парченца и ги пържим в сгорещената мазнина до омекване.
Отделно разбиваме яйцата заедно с прясното мляко и ги смесваме с натрошеното сирне и ситно нарязания магданоз. Подправяме с черен пипер и сол и разбъркваме.
Разстиламе чушките в намаслена тавичка и ги заливаме с яйчната смес. Запичаме в умерено загрята фурна до зачервяване на заливката.
Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...
Продукти: • 10 кг червени чушки • 2 кг моркови • 1 голяма бяла зелка • 1-2 глави чесън • 1 л оцет • 1 ч.ч. олио • 500 г захар • 500 г сол • листа от целина • магданоз • черен...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...