Продукти:
• 1 кг картофи
• 200 г бекон
• 150 г кашкавал
• 200 г гъби
• 125 г краве масло
• 200 г кисели краставички
• 1/2 ч.л. розмарин
• сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме картофите и ги нарязваме на кубчета. По същия начин нарязваме бекона, краставичките и гъбите.
Разтопяваме маслото и в него слагаме розмарина. Редим продуктите на слоеве в намазнена тавичка и отгоре заливаме с маслото. Поръсваме с настърган кашкавал и печем до златисто.
Продукти: • 1 кг чушки • 200 г сирене • 3-4 яйца • 2 с.л. брашно • 2 ч.ч. прясно мляко • 1 к.ч. олио • магданоз • черен пипер • сол Начин на приготвяне: Изпичаме чушкит...
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 5 кг червени чушки • 800 г доматено пюре • 1 к.ч. олио • захар, сол Начин на приготвяне: Опичаме, обелваме и прекарваме чушките през месомелачка. Смесваме ги с домате...