Продукти:
• 250 г брашно
• 1 ч. л. бакпулвер
• 3 с. л. захар
• 2 ванилии
• 150 г краве масло (маргарин)
Начин на приготвяне:
Пресяваме брашното с бакпулвера, прибавяме захарта и ванилията и с маслото омесваме тесто. Когато тестото започне да залепва по ръцете, слагаме го в хладилника за малко.
След това разточваме лист с дебелина 4-5 мм и нарязваме кръгчета. Изпичаме в умерена фурна и по желание украсяваме с шоколадова глазура.
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 125 г пудра захар • 8 яйца • 250 г шоколад • 100 г брашно • 1 ч.ч. смлени бадеми • 250 мл вода За глазурата: • 125 г шоколад • 2 с.л....
Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...
Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...