Продукти:
• 750 г брюкселско зеле
• 1 пакетче краве масло
• 1 к.ч. прясно мляко
• сол
Начин на приготвяне:
Почистваме зелето от външните листа и го сваряваме в кипяща подсолена вода. Варим 20 мин. Изплакваме със студена вода. Отцеждаме и подсушаваме.
Прекарваме зелето през сито. Разбъркваме пюрето с маслото и разреждаме до желаната гъстота с прясно мляко.
Продукти: • 800 г картофи • 250 г гъби • 1 глава лук • 1-2 скилидки чесън • 6 яйца • 150 г сирене • 1 малка кофичка сметана • черен пипер, сол Начин на приготвяне: Обелва...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...