Продукти:
• 6 яйца
• 100 г гъби
• 12 маслини
• половин кутийка майонеза
• магданоз, сол, черен пипер
Начин на приготвяне:
Варим яйцата 10 мин във кипяща вода, обелваме ги и ги разрязваме на две по дължина. Изваждаме жълтъка и го стриваме.
Сваряваме гъбите в подсолена вода, изцеждаме ги и ги нарязваме на ситно. Смесваме ги с жълтъка и подправяме с черен пипер и ситно накълцан магданоз. Посоляваме сместа и пълним с нея белтъците.
Отгоре украсяваме с шприцована майонеза и маслини.
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: • 4 кг червени пиперки • 1 кг чорбаджийски чушки • 2 кг червени домати • 1 връзка целина • 3 глави чесън • 2 ч.ч. оцет • 2 ч.ч. олио • 1 ч.ч. захар • 3 с.л. сол На...
Продукти: • 2 кг миди с черупките • 1 глава чесън • 1 к.ч. разтопено краве масло • сокът от 2 лимона • 1 с.л. ситно нарязан копър • сол Начин на приготвяне: Остъргваме добре ...