Продукти:
• 4 тънки филийки шунка
• 250 г сирене “Камамбер”
• 1 щипка стрит розмарин
• 35 г спанак
• 2-3 стръка магданоз
• 2 щипки бял пипер
• 1 щипка стрит босилек
Начин на приготвяне:
Попарваме спанака във вряща вода, отцеждаме и го претриваме на пюре. С пасатор обработваме подправките, спаначеното пюре и ситно нарязаното сирене, докато получим гладка каша.
Намазваме с тази каша филийките от шунка и ги навиваме на рулца. Завързваме рулцата на няколко места и ги оставяме да престоят няколко часа в хладилник.
Непосредствено преди сервиране с помощта на остър нож ги нарязваме на филийки.
Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...
Продукти: • 250 г брашно • 200 г краве масло • 250 г кисело мляко • 1/2 ч.л. амонячна сода • 1/2 ч.л. сол • 1 яйце за намазване За плънката: • 300 г сирене • 3 белтъка •...
Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...
Продукти: • 3 яйца • 8 с.л. захар • 3 с.л. олио • 1/2 к. ч. вода • 1 бакпулвер • 8 с.л. брашно • 1 кутия локум • 1 шепа счукани орехови ядки Начин на приготвяне: Разбива...