Продукти: (за 4 порции)
· 8 яйца
· 600 г пресни печурки
· 100 г краве масло
· черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме гъбите на парченца. Разтопяваме половината от маслото на тих огън, сипваме гъбите и ги пържим 10 мин, след което посоляваме и поръсваме с черен пипер.
Разбиваме яйцата с 2-3 ч.л. вода, сипваме ги в останалото разтопено масло, прибавяме гъбите и пържим всичко на тих огън.
Продукти: • 1 кг тиквички • 500 г домати • 2 стръка праз • 1 глава лук • 1/2 ч.ч. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол Начин на приготвяне: Нарязваме праза на с...
Продукти: • 140 г меко масло • 100 г захар • 2 ванилии • 1 щипка сол • 1 белтък • 200 г брашно • 100 г обелени смлени бадеми • 1 с.л. захар • 2 с.л. пудра захар за овалване ...
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...
Продукти: • 2 кг зелен фасул • 250 г люти чушки шипка • 100 г чорбаджийски чушки • 6 глави чесън • 3 връзки копър За маринатата: • 500 мл вода • 500 мл оцет • 1 ч.ч. олио...