Продукти: (за 4 порции)
• 8 картофа
• 150 г сирене
• 30 г краве масло
• сол
Начин на приготвяне:
Обелваме картофите. От едната страна малко ги изрязваме, за да стоят прави, а от другата издълбаваме тунелчета в картофите, но не ги пробиваме до края.
Пълним издълбаните тунелчета с настъргано сирене /или кашкавал/ и слагаме по малко масло. Леко посоляваме картофите отвън, увиваме ги в алуминиево фолио и ги нареждаме изправени в тавичка.
Печем в умерена фурна.
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...
Продукти: • 200 г мас или масло • 75 г настърган кашкавал • 10 с.л. брашно • 2 с.л. мляко • 1 щипка сол • черен пипер • малко мляко за намазване Начин на приготвяне: Замесв...