Продукти:
· 5 връзки пресен чесън
· 1 връзка магданоз
· 1 връзка копър
· 5 с.л. олио
· оцет, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме чесъна на кръгчета, широки 1 пръст. Варим го в кипяща подсолена вода, докато омекне. Отцеждаме и като изстине, заливаме с олиото и оцета. Поръсваме със ситно нарязаните копър и магданоз и посоляваме.
Продукти: • 8 печени чушки от консерва • 5-6 белени домата от консерва • 5-6 яйца • 100 г настъргано или натрошено сирене • 1-2 с.л. олио • 1 връзка магданоз • черен пипер, сол ...
Продукти: • 500 г макарони • 1 кг кайма • 3 белтъка • 300 г кашкавал • 1 к.ч. зехтин • 1 глава лук • 500 мл доматен сок • риган • черен пипер • сол За соса: • 8 с.л....
Продукти: • 500 г тиква • 300 г сушени плодове • 2 с.л. мед Начин на приготвяне: Почистваме тиквата и я нарязваме на парченца с размерите на локум. Нареждаме парченцата в дълбока т...
Продукти: • 200 г мас или масло • 75 г настърган кашкавал • 10 с.л. брашно • 2 с.л. мляко • 1 щипка сол • черен пипер • малко мляко за намазване Начин на приготвяне: Замесв...