Продукти:
· 500 г зелен фасул
· 3-4 червени домата
· 3-4 твърдо сварени яйца
· 1 малка глава лук
· 2 с.л. оцет
· 3-4 с.л. олио
· магданоз, джоджен, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме чушките на фасула по дължина и ги сваряваме в подсолена вода. Изцеждаме добре сварения фасул и го поръсваме със ситно нарязаните копър и магданоз, поливаме със смес от олиото и оцета, разбъркваме и изсипваме сместа в салатиера. Заглаждаме добре и придаваме форма на салатата.
Отгоре керемидообразно нареждаме нарязаните на кръгчета яйца и домати и украсяваме с лука, нарязан на филийки.
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...
Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...