Продукти:
• 6 яйца
• 1 с.л. много ситно скълцан магданоз
• 1 с.л. много ситно скълцан копър
• 1 ч.л. ситно нарязан пресен чесън
• 1 с.л. краве масло
• сол
Начин на приготвяне:
Разбиваме яйцата, като посоляваме на вкус. Прибавяме магданоза, копъра и чесъна. Кипваме на силен огън маслото и в него сипваме омлета.
Печем от едната страна, а след това внимателно обръщаме и печем от другата. Готовия омлет прегъваме на две и поднасяме горещ.
Продукти: • 3 кг свинско месо • 1 кг сланина • 80 г сол • дафинов лист Начин на приготвяне: Нарязваме на парчета месото и сланината и ги пържим, докато напълно се стопи мазнината...
Продукти: • 1.5 кг черници • 1 кг захар • 20 г пектин • 1 ч.л. лимонтузу • 1 ванилия Начин на приготвяне: Почистваме и измиваме черниците. Сипваме ги в тенджера заедно с пектина...
Продукти: • 150 г брашно • 300 г кристална захар • 7 яйца • 3 жълтъка • 150 г счукани орехи • 150 г краве масло • 75 г пудра захар • 1 ванилия Начин на приготвяне: Разбив...
Продукти: • 250 г брашно • 200 г краве масло • 250 г кисело мляко • 1/2 ч.л. амонячна сода • 1/2 ч.л. сол • 1 яйце за намазване За плънката: • 300 г сирене • 3 белтъка •...