Продукти: (за 4 порции)
• 300 г телешко месо
• 2-3 моркова
• 1 парче целина
• 1 корен магданоз
• 2 с.л. брашно
• 1-2 с.л. олио
• 2 яйца
• кимион, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото и зеленчуците на парченца, заливаме ги с 1 л студена вода, подправяме с кимион и сол на вкус и варим на умерен огън.
Щом продуктите омекнат, застройваме супата със запърженото в мазнината брашно. Варим още 5 мин и след това бавно при непрекъснато бъркане сипваме в супата разбитите яйца.
Да пречистим тялото и душата си, да се освободим от токсините, да си върнем нежния тен и прекрасното настроение... Мечтаем за това през цялата година, но най-голяма нужда имаме през преходните сезони ...
От момента, от който на мода са стройните форми, човечеството е измислило множество средства за отслабване. Почти всяко от тях е било обявявано за панацея срещу излишните килограми за времето си. И вс...
Диетолозите единодушно препоръчват консумацията на супа вечер като единствено ястие. Супата, която най-успешно изгаря мазнини и едновременно с това залъгва глада, е канадски патент. Тази супа, разрабо...
Актуален проблем за медицината днес е хипертонията и сърдечно-съдовите заболявания, водещи до исхемични увреждания на органи и тъкани. Те са на второ място по причини за смъртност и за инвалидизаиция....