Продукти:
• 4 големи пилешки гърди (по 200 г)
• 125 г моцарела
• 8 парчета бекон
• 2 с.л. топено масло
• смлян черен пипер
• сол
Начин на приготвяне:
Разрязваме пилешкото на две по дължина, начукваме парчетата и ги поръсваме със сол и черен пипер. Моцарелата нарязваме на кубчета.
Върху всяко филе слагаме парче бекон, поръсваме с моцарела и завиваме рулца. Изпържваме ги в топеното масло и ги слагаме за 25 мин в загрята на 180 градуса фурна.
Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...
Продукти: • 800 г картофи • 250 г гъби • 1 глава лук • 1-2 скилидки чесън • 6 яйца • 150 г сирене • 1 малка кофичка сметана • черен пипер, сол Начин на приготвяне: Обелва...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 2 ч.ч. захар • 250 мл прясно мляко Начин на приготвяне: Разтопяваме маслото на тих огън и прибавяме захарта, като непрекъснато бъркаме. Когато с...