Продукти:
• 1 кг чушки
• 1/2 ч. ч. олио
• 2 средно големи глави лук
• 1 морков
• 250 г домати
• 1 ч. ч. ориз
• черен пипер, сол, магданоз
Начин на приготвяне:
Нарязваме лука и моркова на дребно и ги задушаваме в мазнината заедно с нарязаните на ивички чушки. Прибавяме почистения и измит ориз и настърганите домати, посоляваме на вкус и заливаме с гореща вода.
Изсипваме в тавичка, разбъркваме внимателно и печем в умерена фурна. Поднасяме ястието поръсено с черен пипер и ситно нарязан магданоз.
Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...
Продукти: • 800 г картофи • 250 г гъби • 1 глава лук • 1-2 скилидки чесън • 6 яйца • 150 г сирене • 1 малка кофичка сметана • черен пипер, сол Начин на приготвяне: Обелва...
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...