Продукти:
• 12 броя пилешки крилца
• 100 г топено сирене
• 50 г синьо сирене
• 8 с.л. течна готварска сметана
• 1 ч.ч. сухо бяло вино
• черен пипер, кимион, сол
Начин на приготвяне:
Овкусяваме крилцата с черен пипер, сол и кимион. Подреждаме ги в тава.
Нарязваме на ситно топеното сирене и синьото сирене и смесваме със сметаната и бялото вино. Заливаме крилцата с тази смес и печем до готовност в предварително загрята фурна.
Продукти: • 1 1/2 ч.ч. прясно мляко • 1 1/2 ч.ч. олио • мая колкото кибритена кутия • 2 с.л. захар • 1 с.л. сол • 2 яйца • брашно около 1 кг За плънката: • 1 кг кайма • ...
Продукти: (за 4 порции) • 150 мл бяло вино • 6 яйца • 250 г мазно сирене • 60 г краве масло • 1 скилидка чесън • черен пипер, сол • хлебни хапки Слагаме бялото вино и счукания че...
Продукти: • 200 г сирене • 4 белтъка • 1 с.л. наситнен магданоз • 2-3 с.л. брашно • черен пипер, сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разбиваме белтъците на гъст сня...
Продукти: • 700-800 г овнешки или свински сърца • 2/3 пакетче краве масло • 600 г арпаджик • 1 малка глава чесън • 1 к.ч. вино • 4-5 зърна черен пипер • 1 дафинов лист • 1 с.л. бра...