Продукти:
• 4 пилешки бутчета
• 3 ч.л. сладък червен пипер
• 1 ч.л. чили
• 3 с.л. олио
• 4 ч.л. кетчуп
• 4 ч.л. брашно
• сол
Начин на приготвяне:
Посоляваме почистените и измити бутчета и ги овалваме в смес от чили и червен пипер. Заливаме ги с кетчупа и оставяме да престоят 1 час, за да попият.
После ги овалваме в брашното, намазваме ги с олиото и ги печем върху скарата по 5-6 мин от всяка страна.
Продукти: • 5 кг зелени домати • 1 ч. ч. оцет • 1 ч. ч. захар • 1 к. ч. сол • чесън, копър • 12 с. л. препържено олио Начин на приготвяне: Нарязваме доматите на филийки, поръ...
Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...
Продукти: • 200 г брашно • 100 мл олио • 100 мл вода • 500 г тиква • 100 г орехови ядки • 150 г захар • половин пакетче канела • 1 щипка сол Начин на приготвяне: От брашн...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...