Продукти:
• 1 кг свински ребра
• 2 с.л. кетчуп
• 2 с.л. мед
• 2 с.л. соев сос
• 1 ч.л. счукан чесън
• 1 ч.ч. бира
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Смесваме кетчупа с меда и соевия сос, подправяме с черен пипер и сол, наливаме бирата и разбъркваме.
Слагаме нарязаните ребра в така приготвената марината и оставяме да престоят 1 денонощие, като през 4 часа ги обръщаме. После ги отцеждаме и ги печем под грила по 5-6 мин от всяка страна.
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...
Продукти: • 1 кг тиквички • 500 г домати • 2 стръка праз • 1 глава лук • 1/2 ч.ч. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол Начин на приготвяне: Нарязваме праза на с...