Продукти:
• 8 вратни пържоли
• 2-3 глави чесън
• 2-3 с.л. олио
• 1-2 с.л. мас
• чубрица, риган
• черен и червен пипер
• сол
Начин на приготвяне:
Начукваме пържолите на тънко и ги намазваме първо с олио, за да полепнат подправките по тях - чубрицата, ригана, черния и червения пипер, солта. Пасираме чесъна и намазваме пържолите с него. Оставяме пържолите да престоят поне 1 час.
Печем ги на скара, която сме намазали с маста, за да не залепва месото.
Продукти: • 60 месести червени чушки • 1 кг моркови • 1 кг целина • 1 кг карфиол • 200 захар • 250 мл оцет • 250 мл олио • 125 г сол • 20 аспирина Начин на приготвяне: ...
Продукти за буркан от 3 л: • 3 с.л. морска сол • 1,5 кг корнишони • 1 ч.л. синапено семе • хрян • сух цвят от копър • 1 лист от смокиня • вишневи листа • 2-3 аспирина Начин на ...
Продукти: • 1 кг зелен фасул • 1 с.л. брашно • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 2 яйца • 1 ч.ч. прясно мляко • магданоз • лимонов сок • черен пипер • сол Начин на пригот...
Продукти: • 500 г пилешки дробчета • 2 глави лук • 2-3 домата • 3-4 печени чушки • 3-4 с.л. олио • 1 к.ч. брашно • 1 ч.л. червен пипер • чубрица • черен пипер • сол Начин ...