Продукти:
• 2-3 моркова
• 1 глава целина
• 1 глава червено цвекло
• 200 г зелен фасул
• 1/2 ч.ч. зрял фасул
• 1 консерва риба
• 1 опаковка майонеза
• 2 твърдо сварени яйца
• 100 г кашкавал
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме поотделно в подсолена вода морковите, целината, цвеклото, зеления и зрелия фасул . Отцеждаме и нарязваме сварения зеленчук на дребни кубчета и прибавяме към него рибата.
Разбъркваме добре сместа и я заливаме с майонезата. Украсяваме салатата с нарязаните на колелца твърдо сварени яйца, ромбчета от кашкавала и стръкчета магданоз.
Продукти: • 5 кг червена капия • 4 кг червени домати • 1 кг картофи • 1 кг моркови • 600 г лук • 200 г чесън • 800 мл олио • 200 г захар • 80 г сол • 1 връзка магданоз Нач...
Продукти: • 5 кг червени чушки • 800 г доматено пюре • 1 к.ч. олио • захар, сол Начин на приготвяне: Опичаме, обелваме и прекарваме чушките през месомелачка. Смесваме ги с домате...
Продукти: • 10 кг червени чушки • 2 кг моркови • 1 голяма бяла зелка • 1-2 глави чесън • 1 л оцет • 1 ч.ч. олио • 500 г захар • 500 г сол • листа от целина • магданоз • черен...
Продукти: • 400 г кори за баница • 150-200 г сирене • 4 яйца • 300 мл газирана вода • 100 мл олио • 3-4 с.л. захар Начин на приготвяне: В намаслена тавичка слагаме две кори, к...