Продукти:
• 2 кг свински ребърца
• 4 с.л. мед
• 1 щипка лют червен пипер
• 2 с.л. соев сос
• 2 с.л. винен оцет
• 1 с.л. вода
• 1 ч.л. горчица
• 60 г краве масло
• 2 големи глави лук
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Разбъркваме меда със соевия сос, лютия червен пипер и оцета. Смесваме горчицата и водата и ги прибавяме към медената смес.
Измиваме ребърцата, подсушаваме ги и ги намазваме с маринатата. Оставяме ги на хладно място за 6-7 часа.
Обелваме лука и го нарязваме на филийки. Изпържваме го до прозрачно в загрятото масло и го оставяме на топло.
Изпичаме ребърцата на сгорещената скара, като ги мажем с маринатата. Поръсваме лука с черен пипер и сол и го объркваме с ребърцата.
Продукти: • 1 ч.ч. брашно • 2-3 яйца • 1 и 1/2 к.ч. прясно мляко • половин пакетче краве масло • 1/2 ч.л. сода бикарбонат • 1 щипка сол Начин на приготвяне: Разбиваме яйцата,...
Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...
Продукти: (за 1 кг месо) • 22 г сол • 5 г селитра • черен пипер • бахар • дафинов лист • чубрица Начин на приготвяне: Избираме тлъсто овче или козе месо. Отделяме костите и ...
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...