Продукти: (за 4 порции)
• 3-4 моркова
• 1 ябълка
• 1 парче хрян
• 200 г заквасена сметана
• магданоз
• захар, сол
Начин на приготвяне:
Почистваме морковите и хряна и ги настъргваме на ситно ренде.
Обелваме ябълката и също я настъргваме на рендето. Прибавяме я към морковите и хряна и заливаме всичко със сметаната. Подправяме на вкус със захар и сол и разбъркваме.
Подреждаме салатата в чиния за сервиране и украсяваме с магданозени клончета.
Продукти: • 1 филийка хляб • 20 г пармезан • 1 прясно яйце • 250 мл горещ телешки бульон • 1 с.л. наситнен пресен лук Начин на приготвяне: Изпичаме филийката и я слагаме в пред...
Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...