Продукти:
• 4 твърдо сварени яйца - само жълтъците
• 250 г маргарин
• 8 с.л. пудра захар
• 3 ч.ч. брашно
• 2 ванилии
Начин на приготвяне:
Стриваме жълтъците и ги смесваве с пудрата захар и ванилийте. Прибавяме брашното и омесваме меко тесто. Прекарваме тестото през шприц, с помощта на който оформяме "розичките".
В средата на всяка "розичка" поставяме "тичинка" - парченце от изсушена плодова салата или стафида. Печем в слаба фурна до леко порозовяване.
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...
Продукти: • 8 печени чушки от консерва • 5-6 белени домата от консерва • 5-6 яйца • 100 г настъргано или натрошено сирене • 1-2 с.л. олио • 1 връзка магданоз • черен пипер, сол ...