Продукти: (за 4 порции)
· 500 г спагети
· 6 червени чушки
· 2 с.л. краве масло
· 1 глава лук
· 1 с.л. оцет балсамико
· черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме спагетите в подсолена вода, отцеждаме ги и запазваме 1 ч.ч. от водата, в която са вряли.
Нарязваме лука и чушките на ситно и ги задушаваме до омекване в маслото. Посоляваме, наръсваме с черен пипер, захлупваме и задушаваме още 5-6 мин.
Наливаме оцета и водата от варенето, прибавяме спагетите и готвим всичко заедно още 3-4 мин.
Продукти: • 1 филийка хляб • 20 г пармезан • 1 прясно яйце • 250 мл горещ телешки бульон • 1 с.л. наситнен пресен лук Начин на приготвяне: Изпичаме филийката и я слагаме в пред...
Продукти: (за 1 буркан) • 500 г корнишони • 1-2 зърна бахар • 6-7 зърна черен пипер • 1/4 дафинов лист • 2-3 филийки лук • 3-4 скилидки чесън • съцветия копър • 1 равна ч.л. синапен...
Продукти: • 4 пъстърви • 100 мл бяло вино • 25 г желатин • черен пипер, сол За украсата: • 2 твърдо сварени яйца • 1 лимон • 1 зелена салата Начин на приготвяне: Пу...
Продукти: • 1 пилешко бутче • 400 г печурки • 100 г сирене • 3 к.ч. брашно • 4-5 с.л. олио • черен пипер • сол на вкус Начин на приготвяне: Сваряваме бутчето, обезкостяваме...