Продукти за 3-4 порции:
· 5 яйца
· 3 стръка праз
· 3-4 домата /пресни или от консерва/
· 1 к.ч. олио
· 1 люта чушка
· 1 ч.ч. натрошено сирене
· 1 ч.л. червен пипер
· сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме праза и го задушаваме в мазнината. След като омекне, прибавяме обелените и настъргани домати. Изсипваме сместа в тавичка и поръсваме с натрошеното сирене.
Разбиваме яйцата, посоляваме ги, нарязваме в тях лютото чушле и ги сипваме в тавата. Поръсваме с червен пипер и запичаме ястието.
Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...
Продукти: (за 4 питки) • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.ч. кисело мляко • 1 ч.ч. сирене • 1 ч.л. сода • 1 ч.л. сол • 100 г масло Начин на приготвяне: В дълбока купа смесваме пресятото ...
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: • 1 пилешко бутче • 400 г печурки • 100 г сирене • 3 к.ч. брашно • 4-5 с.л. олио • черен пипер • сол на вкус Начин на приготвяне: Сваряваме бутчето, обезкостяваме...