Продукти: (за 4-6 порции)
• 2 млади пилета с дреболиите
• 1 ч.ч. олио
• 1 ч.ч. прясно мляко
• 3 филии сух бял хляб
• 3 яйца
• червен и черен пипер
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Посоляваме пилетата отвън и отвътре, поръсваме се с черен и червен пипер.
Накисваме хляба в млякото, изстискваме го и прибавяме твърдо сварените и ситно нарязани яйца, ситно нарязаният магданоз, сол, черен пипер - дребно нарязаните дреболии.
Разбъркваме и пълним пилетата с тази смес. Зашиваме ги и заливаме с олиото и 1 ч.ч. вода. Печем като често заливаме със соса им.
Продукти: • 8 печени чушки от консерва • 5-6 белени домата от консерва • 5-6 яйца • 100 г настъргано или натрошено сирене • 1-2 с.л. олио • 1 връзка магданоз • черен пипер, сол ...
Начин на приготвяне: Четири препълнени шепи с цветове от глухарче, без да се мият, се заливат с 1 л студена вода и се затоплят на слаб котлон до кипване. Врат 2 мин, свалят се от огъня и се остав...
Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...