Продукти:
• 2 глави червено цвекло
• 1 корен хрян
• 3 с.л. олио
• 10-15 маслини
• чубрица, кимион, сол
Начин на приготвяне:
Изпичаме цвеклото във фурната, обелваме го и го настъргваме на едро ренде.
Настъргваме на ренде и хряна и ги смесваме с цвеклото. Подправяме с олиото, оцета, чубрица, кимион и сол на вкус.
Изсипваме салатата в голяма чиния и украсяваме с маслините.
Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...
Продукти: • 140 г меко масло • 100 г захар • 2 ванилии • 1 щипка сол • 1 белтък • 200 г брашно • 100 г обелени смлени бадеми • 1 с.л. захар • 2 с.л. пудра захар за овалване ...
Продукти: • 4-5 ябълки (в зависимост от големината им може да са по-малко или повече) • 2 яйца • 1 водна чаша захар • 1 водна чаша брашно • 1 пакетче бакплувер • 3/4 водна чаша кисе...
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...