Продукти: (за 4 порции)
• 5-6 едри зелени домата
• 3 яйца
• 1 к.ч. брашно
• 1 к.ч. галета
• 1 1/2 к.ч. олио
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме доматите на филийки с дебелина 5 мм. Посоляваме, овалваме ги в брашното, потапяме в разбитите яйца, а след това овалваме в галетата. Накрая отново ги потапяме в яйцата и пържим в силно сгорещено олио.
Продукти: • 200 г шунка • 10 сварени гъби • 100 г краве масло • 100 г брашно • 500 мл прясно мляко • 5 яйца • 100 г настърган кашкавал • черен пипер • сол Начин на приготвян...
Продукти: • 500 г макарони • 1 кг кайма • 3 белтъка • 300 г кашкавал • 1 к.ч. зехтин • 1 глава лук • 500 мл доматен сок • риган • черен пипер • сол За соса: • 8 с.л....
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 150 г брашно • 300 г кристална захар • 7 яйца • 3 жълтъка • 150 г счукани орехи • 150 г краве масло • 75 г пудра захар • 1 ванилия Начин на приготвяне: Разбив...