Продукти:
• 3 червени чушки
• 3 скилидки чесън
• 3 с.л. олио
• 1 ч.л. сух джинджифил
• 400 г сварен ориз
• 3 яйца
• 150 г сварен грах
• 4 стръка зелен лук
• 3 с.л. соев сос, сусам
Начин на приготвяне:
Загряваме олиото в тиган и изпържваме в него предварително нарязаните на ивички чушки. Добавяме пресования чесън и джинджифила и разбъркваме. Слагаме сварения ориз и запържваме около 5 минути.
В друг тиган изпържваме яйцата, след което ги прибавяме към ориза. Връщаме всичко на котлона и слагаме граха, наситнения лук и соевия сос. При сервиране поръсваме със сусам.
Продукти: • 60 месести червени чушки • 1 кг моркови • 1 кг целина • 1 кг карфиол • 200 захар • 250 мл оцет • 250 мл олио • 125 г сол • 20 аспирина Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 400 г добре отцедено кисело мляко • 2-3 яйца за панировката • галета • шарена сол • олио за пържене Начин на приготвяне: Отцеденото кисело мляко нарязваме на кубче...
Продукти: • 1 ч.ч. брашно • 2-3 яйца • 1 и 1/2 к.ч. прясно мляко • половин пакетче краве масло • 1/2 ч.л. сода бикарбонат • 1 щипка сол Начин на приготвяне: Разбиваме яйцата,...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 2 ч.ч. захар • 250 мл прясно мляко Начин на приготвяне: Разтопяваме маслото на тих огън и прибавяме захарта, като непрекъснато бъркаме. Когато с...