Продукти: (за 4 порции)
• 150 г макарони
• 100 г сирене
• 1 с.л. сметана
• 30 г краве масло
• сол
• черен пипер
Начин на приготвяне:
В 4-5 ч.ч. кипнала подсолена вода пускаме натрошените макарони.
Когато макароните се сварят, добавяме натрошеното сирене. След като супата възври още веднъж, поръсваме с черен пипер.
Подправяме с добре разбита сметана и с бучка краве масло. Поднасяме супата топла.
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...
Продукти: • 150 г брашно • 300 г кристална захар • 7 яйца • 3 жълтъка • 150 г счукани орехи • 150 г краве масло • 75 г пудра захар • 1 ванилия Начин на приготвяне: Разбив...
Продукти: (за 1 буркан) • 500 г корнишони • 1-2 зърна бахар • 6-7 зърна черен пипер • 1/4 дафинов лист • 2-3 филийки лук • 3-4 скилидки чесън • съцветия копър • 1 равна ч.л. синапен...
Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...