Продукти: (за 4 порции)
• 150 г макарони
• 100 г сирене
• 1 с.л. сметана
• 30 г краве масло
• сол
• черен пипер
Начин на приготвяне:
В 4-5 ч.ч. кипнала подсолена вода пускаме натрошените макарони.
Когато макароните се сварят, добавяме натрошеното сирене. След като супата възври още веднъж, поръсваме с черен пипер.
Подправяме с добре разбита сметана и с бучка краве масло. Поднасяме супата топла.
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...
Продукти: • 500 г кайма /смес/ • 150 г бекон • 2 яйца • 2 с.л. олио • 1 глава лук • 3-4 скилидки чесън • 1-2 с.л. галета • босилек • мащерка • джоджен • магданоз • черен ...
Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...
Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...