Продукти:
• 20 целувки
• 250 г нискокалорично масло
• 2 с.л. захар
• 500 г малини
Начин на приготвяне:
Разбиваме маслото и захарта на пухкава пяна. Целувките разрязваме надлъжно на половинки.
Нареждаме половината от тях в стъклен съд и ги покриваме с малини, а върху малините разстиламе част от масления крем.
Нареждаме още един ред целувки и отново покриваме с малини. Щприцоваме отгоре и отстрани останалия крем и украсяваме с малини.
Продукти: • 2 кг брашно • мая за хляб (колкото кибритена кутийка) • 1 л прясно мляко • 3 с.л. олио • 3 с.л. захар За сиропа: • 2 ч.ч. вода • 1 и 1/2 ч.ч. захар Начин на...
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 1 филийка хляб • 20 г пармезан • 1 прясно яйце • 250 мл горещ телешки бульон • 1 с.л. наситнен пресен лук Начин на приготвяне: Изпичаме филийката и я слагаме в пред...
Продукти: • 500 г зелени борови шишарки • 6 кг захар • 6,5 л вода Начин на приготвяне: В подходящ съд загрейте водата на умерен огън. Щом кипне, прибавете захарта и бъркайте с дърв...