Кулинарни рецепти » Агнешки котлети по италиански

 Агнешки котлети по италиански

Продукти: (за 4 порции)

• 8 агнешки котлета
• 150 г кашкавал
• 1-2 яйца
• 3-4 с.л. мазнина
• 1-2 с.л. галета
• черен пипер
• сол

Начин на приготвяне:

Начукваме леко котлетите, натриваме ги със сол и черен пипер и ги овалваме в настъргания кашкавал. Панираме всеки котлет първо в разбито яйце, а после в галета и пържим в сгорещената мазнина до равномерно поруменяване.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Спаначени кюфтета

Продукти: • 1 кг спанак • 1 к.ч. ориз • 4 с.л. настърган кашкавал • 2 яйца • 4 с.л. галета • 3 с.л. брашно • 1 к.ч. олио • сол Начин на приготвяне: Нарязваме изчистения и...

Сладко от зелени шишарки

Продукти: • 500 г зелени борови шишарки • 6 кг захар • 6,5 л вода Начин на приготвяне: В подходящ съд загрейте водата на умерен огън. Щом кипне, прибавете захарта и бъркайте с дърв...

Торта с готово руло

Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...

Кроканови пасти

Продукти: • 150 г брашно • 300 г кристална захар • 7 яйца • 3 жълтъка • 150 г счукани орехи • 150 г краве масло • 75 г пудра захар • 1 ванилия Начин на приготвяне: Разбив...

Начало